بنده بینی وبین‌الله برای ریاست جمهوری كسی را اصلح از آقای باقری لنكرانی نمی‌شناسم

 عضو خبرگان رهبری با اشاره به مخالفت‌های فراوان با جبهه پایداری، خطاب به اعضای شورای مركزی جبهه پایداری ادامه داد: شما در حال امتحال بزرگی هستید؛ تصمیم امروز شما در سرنوشت میلیون‌ها انسان تأثیرگذار است؛ لذا تصمیم درست شما با در نظر گرفتن معیارها و موازین شرعی و ملاك‌های مورد نظر رهبری ارزش سال‌ها عبادت را خواهد داشت، و با تصمیم غلطی كه تحت تأثیر فشارها و یا بر اساس رفاقت، هم حزبی بودن، همشهری بودن و ... گرفته شود، علاوه بر این كه مرتكب گناه بزرگی شده‌اید، درهمه فسادهایی كه بر اساس این تصمیم نادرست اتفاق می‌افتد ، سهیم خواهید بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آثار حضرت آیت الله مصباح یزدی، عضو شورای فقهای جبهه پایداری در جمع اعضای شورای مركزی این جبهه، با بیان این نكته كه متأسفانه اهمیت موقعیت فعلی اغلب مورد غفلت قرار می‌گیرد، اظهار داشت: در طول تاریخ اسلام چنین موقعیتهایی به ندرت اتفاق افتاده است؛ امروز شرایط بسیار حساس شده و پیچیدگیها و ابهامهای فراوانی وجود دارد و همین امر آزمون بزرگی را پیش‌روی گروههای مخلص، فداكار و انقلابی قرار داده است.

علامه محمدتقی مصباح یزدی افزود: صدها هزار جوان پاك و مخلص فدا شدند تا این انقلاب به ثمر نشست؛ خدای متعال نیز با عطا كردن نعمت وجود امام خمینی(ره) و جانشین شایستهاش، نعمت را بر ما تمام كرد و امروز این انقلاب در موقعیت حساسی قرار گرفته است. شناسایی و انجام وظیفه در روزهای باقی مانده تا انتخابات، می تواند ارزشی بیش از صدها سال عبادت داشته باشد و در مقابل، كوتاهی و اشتباه در این امر ممكن است عقوبتی بیش از گناه صدها سال داشته باشد. لذا باید ارزش و اهمیت هر ساعت و لحظة این روزها را در چنین موقعیت خطیری بدانیم و در انجام وظیفه كوتاهی نكنیم.

عضو شورای فقهای جبهه پایداری ضمن تحلیل مقاومتها و عكسالعملهایی كه در مقابل جبهه پایداری صورت می‌گیرد، علت مخالفت‌ها را تكلیف‌محور بودن و سازش‌ناپذیری این جبهه دانست كه با تهدید و تطمیع از راه خود منحرف نمی شوند.

وی با اشاره به سازوكار جبهه پایداری برای انتخاب اصلح اظهار داشت: خدا را شكر كه اعضای شورای مركزی جبهه پایداری بر كسی اجماع كردند كه بنده از 7 سال پیش او را در نظر گرفته بودم ، ولی تا پیش از این به كسی نگفته بودم.

علامه مصباح یزدی با اشاره به این شبهه كه بعضی معتقدند برای پیشگیری از شكسته شدن آراء اصولگرایان باید به جای فرد اصلح، به كاندیدای مقبول رای داد، تاكید كرد: آنچه ما از موازین عقلی و شرعی فهمیده‌ایم، این است كه رأی دادن به غیر اصلح فقط در یك مورد جایز است، و آن در صورتی است كه ما مطمئن شویم و یقین داشته باشیم كه اگر به صالح مقبول رای ندهیم، فرد افسد و ناصالحی بر سركار میآید و بدانیم كه رأی دادن ما در این امر تأثیرگذار است. فقط در چنین شرایطی می‌توانیم به جای اصلح، به صالح مقبول رای بدهیم، تا شخص ناصالح و فاسد بر سركار نیاید. در غیر این صورت عقلا و شرعا هیچ حجتی بر رأی دادن به غیر اصلح نداریم.

وی با اشاره به اینكه در چنین شرایطی احتمال و حتی ظن برای ما حجتآور نیست، خاطر نشان كرد: تجربه عملی انتخابات نهم به ما نشان داد كه این احتمالات و نظرسنجی‌ها چندان قابل اعتماد نیست و چه بسا نتیجه كاملا برعكس این پیش‌بینی‌ها باشد.

علامه مصباح یزدی ادامه داد: بنده تنها در یك مورد از كاندیدای ریاست جمهوری نام برده و گفتم وی به دلیل اطاعت بیشتر از مقام ولایت فقیه بر رقیبش ترجیح دارد، اما امروز در پیشگاه الهی شهادت میدهم كه در بین كسانی كه برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام كردهاند، جناب آقای دكتر باقری لنكرانی را اصلح میدانم و امیدوارم این شهادت، برگ زرینی در نامه اعمال 80 ساله من باشد.

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: ما باید آماده باشیم كه در راه انجام وظیفه، هر سختی و ملامتی را تحمل كنیم و حتی از سرزنش و دشنام دوستان هم باكی نداشته باشیم. این شیوه‌ای است كه امام باقر(ع) به ما یاد داده است. آن حضرت خطاب به جابر فرمودند: «در صورتی شیعه ما هستی كه حتی اگر تمام مردم از تو بد گفنتد و سرزنشت كردند، اصلاً ناراحت هم نشوی؛ و اگر همه مردم از تو تعریف كردند و تو را ستودند، خوشحال نشوی و این سرزنش‌ها و تعریف‌ها در انجام وظیفه‌ات تأثیر نداشته باشد.».

وی ادامه داد: اگر قرار باشد خوشحالی و رضایت دیگران را در نظر بگیریم، باید همواره نگاه به اكثریت داشته باشیم و تابع نظر سنجی باشیم و به فرمایش قرآن كریم اگر انسان به دنبال تبعیت از اكثریت باشد، قطعا گمراه خواهد شد.

وی ادامه داد: شما در حال امتحال بزرگی هستید؛ تصمیم امروز شما در سرنوشت میلیون‌ها انسان تأثیرگذار است؛ لذا تصمیم درست شما با در نظر گرفتن معیارها و موازین شرعی و ملاك‌های مورد نظر رهبری ارزش سال‌ها عبادت را خواهد داشت؛ ولی اگر تحت تأثیر فشارها و یا بر اساس رفاقت، هم حزبی بودن، همشهری بودن و ... تصمیم غلطی بگیرید، علاوه بر این كه مرتكب گناه بزرگی شده‌اید، درهمه فسادهایی كه بر اساس این تصمیم نادرست اتفاق میافتد ، سهیم خواهید بود.

استاد اخلاق حوزه علمیه با یادآوری این نكته كه انسان دائماً در معرض امتحان است، اظهار داشت: عمرسعد شب عاشورا تا صبح مردد بود كه آیا با امام حسین ـ‌علیه‌السلام‌ـ بجنگد یا نه؛ در نهایت هم تصمیم به جنگیدن گرفت و صبح بعد از اقامه نماز جماعت صبح، به ادعای خودش، با نیت قربه الی الله با پسررسول خدا ـ‌صلوات‌الله علیه‌ـ جنگید. او منكر خدا ونماز نبود؛ ولی تصمیم اشتباهی كه به خاطر حب دنیا گرفت، او را جهنمی كرد. ما هم باید توجه داشته باشیم كه هر یك از ما در حد ظرفیتمان چنین امتحاناتی را در پیش داریم.

وی در پایان تأكید كرد: هرچند نسبت به برخی از كاندیداهای این دوره ریاست جمهوری ارادت دارم و به اسم برای آنها دعا می كنم، اما شهادت میدهم كه بینی و بینالله، اصلح از آقای دكتر لنكرانی برای پست ریاست جمهوری نمیشناسم.

گفتنی است این دیدار 24 اردیبهشت ماه جاری در سالن تشریفات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد.

آخرین محتوای سایت

تحصیلات دینی خواهران؛ ضرورت‌ها و موانع
بسم الله الرّحمن الرّحیم الحمد لله ربّ العالمین و صلّی الله علی سیّدنا محمّد وآله الطّاهرین...
القرآن الكريم دواء أصعب الأمراض
بسم الله الرحمن الرحيم الحمد لله ربّ العالمين وصلّى الله على سيّدنا محمّد وآله الطاهرين. اللهُمّ...
کتاب صوتی «بدرود بهار» منتشر شد.
در واپسین روزهای ماه مبارک رمضان، کتاب صوتی «بدرود بهار» در پایگاه اطلاع‌رسانی آثار حضرت‌آیت‌الله...