علامه‌ مصباح یزدی: نامزدهای انتخاباتی در تشخیص و انجام تکلیف، مراقب هوای نفس باشند

 آیت‌الله مصباح یزدی گفت: آنچه مایه تسلی است این است که دوستانی که برای خدا کار می‌کنند، هیچ‌یک نگران رأی نیاوردن نیستند و بنده نیز به دوستان سفارش می‌کنم که در تشخیص و انجام تکالیف، مراقب هوای نفس باشند و امیداوریم تلاش همه ما مایه شادی قلب حضرت ولی‌عصرعج باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آثار حضرت آیت‌الله مصباح یزدی، ایشان امروز (1392/02/14) در دیدار با آقای دکتر زاکانی و همراهان ایشان ضمن اشاره به نعمت بزرگ انقلاب اسلامی به رهبری نائب امام زمان به عنوان منشأ مشروعیت این نظام، گفت: از آغاز نهضت امام خمینی(ره)، در فراز و فرودهای دوری ایشان از وطن و همچنین از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، آنچه مشهود و کم‌نظیر است از یک‌سو وجود امام و از سوی دیگر شیفتگی مردم به ایشان است.

ایشان با بیان اهمیت این دو نعمت بزرگ خداوند ادامه داد: اگر کسی مثل امام نبود، وضع ما در بهترین شکل همانند مصر فعلی بود و اگر مردم نیز نسبت به امام آن‌چنان اقبالی نشان نمی‌دادند، باز کاری از پیش نمی‌رفت و نتایجی حاصل نمی‌شد.

عضو مجلس خبرگان رهبری، کمبود مدیران صالح را از مشکلات اوایل انقلاب دانست و گفت: نه در دولت موقت و نه در دولت اول مدیرانی هم‌فکر امام وجود نداشتند که البته با توجه به شرایط فرهنگی و برنامه‌های ضد دینی دوران پهلوی نمی‌شد انتظار داشت که مدیران و سیاست‌مدارانی هم‌فکر و در خط امام تربیت شوند. اما در دوره‌های بعد با عنایت خداوند مدیرانی سرکار آمدند که برخی از آن‌ها مانند مقام معظم رهبری صددرصد هم‌فکر امام بودند و برخی دیگر نیز تفاوت‌هایی داشتند.

ایشان از شهید بهشتی به عنوان مدیری ممتاز، یاد کرد و افزود: الحمدلله امروزه نیز افرادی که نصاب مدیریت، تقوا و ولایت‌مداری را داشته باشند فراوان داریم که در طول سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در دفاع مقدس، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه تربیت شده‌اند.

آیت‌الله مصباح یزدی با اشاره مشکلات تعدد کاندیداهای ریاست جمهوری گفت: از یک‌سو حضور اشخاص متعهد و شایسته برای برعهده‌گرفتن مسؤولیت‌های سنگین، کار را برای نخبگان و بزرگان دشوار می‌کند. آنان به خاطر احساس تکلیف و یا اصرار دوستان برای شانه خالی نکردن از زیر بار مسوولیت وارد صحنه شده‌اند. از سوی دیگر این تعدد، امر شناسایی و تشخیص اصلح را برای مردم سخت می‌کند.

عضو جامعه مدرسین با اشاره به مسأله تعدد مراجع و اختلاف فتاوا خاطر نشان کرد: در بین علما کسانی که فتوا و نظر خویش را به واقع اقرب می‌دانند، رساله می‌دهند و در فرهنگ اسلامی و شیعی نیز کسی اعتراض نکرده که چرا چندین مرجع با فتاوای مختلف وجود دارد. بنابر این هر مرجع، مقلد خود را دارد و هیچ جای نگرانی از جهت تعدد مراجع و اختلاف فتاوا وجود ندارد. اما در مسأله پذیرش مسؤولیت مدیریت کشور باید تمرکز وجود داشته باشد؛ ما شرکت تعاونی و شورای ریاست جمهوری نداریم.

آیت‌الله مصباح یزدی با بیان این مطلب که هرچه افراد صالح‌ بیشتر باشند، تکلیف مردم برای انتخاب اصلح دشوارتر می‌شود، افزود: تعدد نامزدهای انتخاباتی در این دوره ضمن این‌که می‌تواند مبارک باشد، سبب نگرانی درباره احتمال کوتاهی در شناخت وظیفه می‌شود.

ایشان در پایان بیان داشت: آنچه مایه تسلی است این است که دوستانی که برای خدا کار می‌کنند، هیچ‌یک نگران رأی نیاوردن نیستند و بنده نیز به دوستان سفارش می‌کنم که در تشخیص و انجام تکالیف، مراقب هوای نفس باشند و امیداوریم تلاش همه ما مایه شادی قلب حضرت ولی‌عصرعج باشد.

آخرین محتوای سایت

تقویت فرهنگ اسلامی؛ تنها راه حفظ میراث شهدا
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم الْحَمْدُ للهِ رَبِّ العَالَمِین والسَّلامُ عَلَی سَیِّدِنَا...
ولایت‌فقیه؛ استمرار پیام غدیر در عصر غیبت
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم الْحَمْدُ للهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ...
واکاوی فلسفه عید قربان
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم الْحَمْدُللهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ وَالصَّلاَه وَالسَّلامُ...
کتاب صوتی «زینهار از تکبر» منتشر شد
«حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) براى بیان پیامدهاى شوم تكبّر و تعصب و اعلام خطر به مخاطبان، سرنوشت...
قیام حضرت زهراسلام‌‌الله‌‌عليها؛ مبارزه با سکولاریسم و جلوگیری از تحریف دین
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم الْحَمْدُ للهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ...
فرمول کسب بصیرت
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم الْحَمْدُ للهِ رَبِّ العَالَمِین وَصَلَّی اللهُ عَلَی...
معیارها و نشانه‌های ولایت‌پذیری حقیقی
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم الْحَمْدُللهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ وَالصَّلاَةُ وَالسَّلامُ...