به گزارش پایگاه اطلاعرسانی آثار حضرت آیتالله مصباح یزدی، رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در اولین برنامه خود در سفر به مشهد مقدس با حضور در منزل سردار شهید سرتیپ نورعلی شوشتری، با خانواده این شهید دیدار و گفتوگو کرد.
وی با اشاره به این که خداوند در این عصر، برکاتی بر امت اسلامی نازل کرده است که در طول دوره 1400 ساله، چنین توفیقاتی کم نظیر است، اظهار داشت: اگر زمانی از جریان حنظله غسیلالملائکه تعجب ميکرديم و برای ما مانند افسانه بود، در دوران جنگ هشتساله مواردی را دیدیم که جریان حنظله در مقابل آنها رنگ میباخت.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: اینکه تکالیفی نسبت به این نظام داریم و باید برای حفظ دستاوردهای آن بکوشیم، یک طرف قضیه است؛ طرف دیگر قضیه این است که خداوند متعال بر ما منت گذاشته و به ما توفیق داده که در این مسیر خدمت کنیم.
آیتالله مصباح یزدی با اشاره به این که همانگونه که انسان هر چه در دوران تصیل به پایه بالاتری برود، امتحانش سختتر میشود، اظهار داشت: ملت ایران در طول این 41 سال بسیار رشد کرده و به عبارتی به پایه و کلاس بالاتری ارتقا يافته است، طبیعتاً با امتحانات سختتري هم روبهرو ميشود.
وی با اشاره به اینکه موفقیت و سربلندی در امتحانات سختتر، سبب کسب مقام و کمالات بیشتری می شود، افزود: در مقابل، ممكن است كساني به درجات پستتر و پايينتر تنزل كنند؛ ما سراغ نداریم كه در صدر اسلام کسی حاضر شود خودش را آتش بزند و از بین ببرد تا کفر پیروز شود! اما امروز تکفیریها به صورت انتحاری افرادی مانند شهید شوشتری و مردم بیگناه شیعه وسنی را به شهادت میرسانند. چنين كسي باید عقلش را از دست داده باشد كه چنین اعمالی را انجام دهد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: برخی افراد وقتی منافعشان در خطر بیفتد، قید همه چیز را میزنند.
وی با اشاره به اینکه بسياري از اهلسنت از عمق جان به اهل بیتعلیهمالسلام و انقلاب اسلامی عشق میورزند، افزود: ماموستا شیخالاسلام يكي از اعضاي خبرگان رهبری بود و به خاطر انتساب سادات به حضرت زهراسلاماللهعلیها بسیار به ايشان ارادت داشت؛ وی نقل می کرد پدرش قطب فرقه نقشبنديه بود و افراد اين فرقه از کشورهای مختلف براي دستبوسي نزد او میآمدند ، ایشان جلوی هیچکس (حتی فرمانداران و استانداران) بلند نمیشد؛ اما اگر يكي از اولاد حضرت زهراسلاماللهعلیها وارد مجلس او میشدند، تمام قد در مقابلشان میایستاد و حتی در اواخر عمر که ایستادن برایش دشوار بود، چند نفر به وي كمك ميكردند که بتواند به احترام سادات بایستد.
در این جلسه فرزند شهید شوشتری به ذکر خاطراتی از فعالیتها و مجاهدات این شهید در راستای وحدت بین شیعه و سنی و رفع فقر در منطقه سیستان و بلوچستان پرداخت و گفت: شهید شوشتری جانشین نیروی زمینی سپاه بودند که براي انجام مأموریتي به سیستان و بلوچستان رفتند. وقتی به آنجا رفتند با دیدن اوج محرومیت مردم، تصمیم گرفتند در کنار كارهاي نظامی، محرومیتزدایی را نیز سرلوحه کار خودشان قرار بدهند. برای رسیدن به این مقصود تمام تلاش خودشان را کردند که تفرقه را از بین مردم آن منطقه بردارند و تمام طوایف را جمع کردند و از بزرگانشان عهد و پیمانی برای وحدت گرفتند.
ایشان درباره ارادت اهلسنت به اهلبیت(ع) گفت: در آخرین سفری که به سراوان رفتم مرا به دیدن فردی بردند که مورد احترام بزرگان و مولویان اهلسنت بود و به او سیدزاده میگفتند. وقتی دلیل این احترام ویژه را پرسیدم گفتند: ایشان از اولاد علی بن موسیالرضا(ع) است.
گفتني است شهيد سرافراز سرتيپ نورعلی شوشتری جانشين نيروي زميني سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که در انفجار انتحاری در منطقه پیشین به شهادت رسيد.