«هم‌اندیشی معرفت‌شناسی جلد دوم» منتشر شد

«هم‌اندیشی معرفت‌شناسی جلد دوم» کتابی است که مبانی و دیدگاه‌های فلاسفه اسلامی در حوزه معرفت‌شناسی را ارائه می‌دهد.

 

این کتاب حاصل تقریر جلسات پانزدهم تا سی‌وپنجم دوره نخست میزگردهای معرفت‌شناسی است که در سال‌های 1375 تا 1377 در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با مدیریت علمی حضرت آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی‌رضوان‌الله علیه و حضور حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا فیاضی، دکتر محمد لگنهاوسن و آقای مصطفی ملکیان برگزار شده بود.

گفتنی است این کتاب به همراه چهار ‌عنوان دیگر از آثار جدید حضرت آیت‌الله مصباح یزدی رضوان‌الله علیه، در مراسم سومین کنگره بزرگداشت معظم‌له که در روز نهم دی‌ماه سال جاری با حضور ریاست محترم جمهور، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، آیت‌الله محمود رجبی، آیت‌الله محمدی عراقی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر علی مصباح، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مجتبی مصباح، و دیگر شخصیت‌های کشوری و بین‌المللی، برگزار شده بود، رونمایی شد.

این کتاب به همت انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در قطع وزیری منتشر شده است. علاقه‌مندان می‌توانند این کتاب را از فروشگاه‌های معتبر تهیه کنند.

 

آخرین محتوای سایت

کتاب صوتی «به‌سوی تو» بارگذاری شد
کتاب صوتی «به‌سوی تو» در پایگاه اطلاع‌رسانی آثار حضرت‌آیت‌الله مصباح یزدی ـ‌رضوان‌الله علیه‌...
ارزش تشبّه به اهل‌بیت‌صلوات‌‌الله‌‌عليهم‌‌اجمعين در لباس و زندگی
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ وَالْحَمْدُ لِلَّهِ...
تبیین انقلاب اسلامی؛ مهم‌ترین وظیفه فرهنگی امروز
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ وَصَلَّى اللَّهُ عَلَىٰ...
روحانیت و چالش‌های معرفتی جهان معاصر
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم الْحَمْدُ للهِ رَبِّ العَالَمِین وَصَلَّی اللهُ عَلَی...
معیار تشخیص اولویت در فعالیت‌های مختلف اجتماعی
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ وَصَلَّى اللَّهُ عَلَىٰ...
تبلیغ اسلام در غرب؛ فرصت‌ها، چالش‌ها و راهکارها
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ وَصَلَّى اللَّهُ عَلَىٰ...
از نعمت انقلاب تا مسئولیت صیانت از ایمان و ولایت
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم الْحَمْدُللهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ وَالصَّلاَةُ وَالسَّلامُ...