آیت‌الله عیسی قاسم: اسلام رجال و ستون‌های بزرگی دارد که از جمله‌‌ آن آیت‌الله مصباح یزدی است

آیت‌الله شیخ عیسی قاسم رهبر معنوی و سیاسی شیعیان و انقلابیون بحرین است. دولت بحرین با گسترش انقلاب در این کشور احساس خطر کرده و بسیاری از انقلابیون کشور بحرین را تحت فشار قرار داده است. در راستای همین فشارها، دولت بحرین آیت‌الله عیسی قاسم را مجبور به خروج از کشور خود کرده است. معظم‌له ابتدا به کشور عراق رفته و پس از زیارت عتبات عالیات و دیدار با مراجع نجف به ایران آمده و به زیارت امام هشتم علیه‌السلام و دیدار با مراجع و روحانیون بلند پایه پرداخته است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی آثار حضرت آیت‌الله مصباح یزدی به نقل از «رجانیوز»، حجت‌الاسلام شیخ عبدالله دقاق مدیر حوزه علمیه بحرینی‌ها در ایران و از روحانیون نزدیک به آیت‌الله شیخ عیسی قاسم گفت: آیت‌الله عیسی قاسم ضمن دیدار با مراجع عظام وعلمایی همچون آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی، آیت‌الله‌العظمی شبیری زنجانی، آیت‌الله‌العظمی سبحانی، آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی وشخصیت‌های بارز دیگر حوزه علمیه قم، دیداری نیز با علامه مصباح یزدی داشتند.

به گفته حجت‌الاسلام شیخ عبدالله دقاق این دیدار بسیار خاطره‌انگیز، برادرانه، عاطفی و ایمانی بود و بسیاری از کسانی که در این دیدار حضور داشتند زمانی که به چهره عارف بزرگ علامه مصباح یزدی حفظه‌الله و آیت‌الله شیخ عیسی قاسم در کنار یك‌دیگر نگاه می‌کردند، اشک می‌ریختند. زمانی که علامه مصباح یزدی در کنار شیخ عیسی قاسم نشستند این آیه مبارک قرآن کریم را تلاوت نمودند: «اخواناً علی سرر متقابلین». کسانی که در این جلسه بودند با مشاهده این دو مرد الهی به یاد این حدیث شریف حضرت عیسی علیه السلام افتادند که در پاسخ به سؤال حواریون از ایشان كه پرسیده بودند‌ای پیامبر خدا ما با چه کسی مجالست داشته باشیم، فرموده بودند: با کسی مجالست کنید که دیدن او شما را به یاد خدا بیاندازد، سخنان او بر علم شما بیافزاید و عمل او شما را به آخرت ترغیب نماید. این دیدار مبارک میان این دو عالم ربانی و بزرگوار مصداق بارز این حدیث شریف بود.

وی هم‌چنین اظهار داشت: پس از این دیدار آیت‌الله شیخ عیسی قاسم در دیدار دیگری این جمله را در مورد علامه مصباح یزدی فرمودند که : "دین، دارای مردانی است؛ همان‌گونه که جبهه کفر دارای مردانی است. دین اسلام دارای مردان و ستون‌های بزرگی است که آیت‌الله مصباح یزدی از جمله آنها است".

گفتنی است این دیدار هشتم اسفند سال‌جاری برگزار گردید.

آخرین محتوای سایت

نشانه‌های ایمان واقعی به اصول دین
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم الْحَمْدُ للهِ رَبِّ العَالَمِین وَصَلَّی اللهُ عَلَی...
کتاب صوتی «بال‌های پرواز جلد اول» بارگذاری شد.
«آفتاب بر چه چيزهايی می‌تابد؟ آفتاب بر همه کره زمين و همچنين کُرات ديگر منظومه شمسي مي‌تابد، و رسول...
بیعت شوم سقیفه و نقش حضرت زهراسلام‌‌الله‌‌عليها در روشنگری امت
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم الْحَمْدُ للهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ...
جریان‌شناسی مخالفان نظام اسلامی
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم الْحَمْدُللهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ وَالصَّلاَةُ وَالسَّلامُ...
راه‌‌‌‌های تقویت ارتباط معنوی با امام‌‌‌‌ زمان‌‌‌‌عجل‌‌‌‌‌‌‌‌الله‌‌‌‌‌‌‌‌فرجه‌‌‌‌‌‌‌‌الشریف
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم الْحَمْدُ للهِ رَبِّ العَالَمِین والصَّلوةُ والسَّلامُ عَلَی...
مسئولیت‌های بزرگ ما در برابر نعمت هدایت
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم الْحَمْدُ للهِ رَبِّ العَالَمِین وَصَلَّی اللهُ عَلَی...
ضرورت تحول بنیادین در علوم انسانی؛ از مطالبه رهبری تا مسئولیت نخبگان
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم الْحَمْدُ للهِ رَبِّ العَالَمِین والصَّلوةُ والسَّلامُ عَلَی...